fredag den 22. juni 2012

Hurra Melanie 8 år....


Onsdag d. 20 juni og dagen startede ud kl. 5.45 med at Cyron, Martin og jeg vækkede Melanie med en lille fødselsdagssang. Så var det tid til gave udpakning og morgenmad inden det blev tid til, at gøre sig klart til at gå ned til bussen. Det var også sidste skoledag og Melanie skulle have sin banankage med, som jeg fik bagt i syvende og sidste time, som lovet. Tirsdag aften blev Cyron og Melanie slæbt med ned til købmanden i håb om, at finde billige bananer.... Vi fik 10 bananer for 20 kr. Og vi var super heldige for hæng nu i når i hører hvad bananer koster som normalpris i Grønland på bonen stod der nemlig normalpris 45 kr. rabat 25 kr. Og sådan er priserne på fly friske vare, hvis ikke man lige går efter tilbud. Her i huset er det også langtidholdbar mælk der købes, for prisen for 1 liter fly frisk mælk fra arla ligger på omkring 45 kr. for 1 liter. 



Når, men her er så fødselsdagsbarnet med alle sine gaver, men der var lige en ting, så bekymrede fødselsdagsbarnet, for det var meget fint med alle de fine gaver, men det der betød mest for Melanie var, at hun ikke bare lige kunne sige tak for gaverne, så jeg vil derfor benytte lejligheden til at takke for alle gaverne, kort mv. som er sendt hertil og alle mails, facebook hilsner mv. Det har virkelig varmet hendes lille hjerte. Det var også en smule hård fordi hun pludselig mærkede afsavn til familien, men da der ventede en hyggelig dag forude var det bare med at komme i overtøjet og med bussen til skole. I skolen var der også fødselsdagssang på grønlandsk og dansk.
Efter arbejde, børnehave og skole gik turen hjem for, at gøre sig klar til en tur til pizzamanden for at hygge os med pizzaspisning. Pigerne på pizzarestauranten var vældig søde og sat flag på bordet. 


Efter maverne var mættet gik turen videre til Katuaq, som er vores kulturhus og det er også der Nuuks 3D biograf er, hvor vi skulle ind, at se Gummi Tarzan i 3D. Fint lille sted med 2 små sale, men det er ikke lige sofasæder, som vi kender fra BioCity Herning, men formålet er jo også bare, at være med på det nyest og filmkvalitet og lyd var ganske fint.

Efter filmen sluttede vi af med kaffe og sodavand inden turen gik hjem til vores lejlighed inden vi i morgen torsdag d. 21 juni 2012 skulle fejre Grønlands Nationaldag.

Turen hjem forgik på gåben, så vi kunne forbrænde lidt af de ekstra kalorier som blev indtaget i forbindelse med denne hyggelige aften. Nu da vejret igen var super dejligt. Det er igen Sermitsiaq der ses i det fjerne.


Udsigt ind over Nuuk centrum

Så er vi ved, at runde omkring 4,5 kilometer på gåben ud af de omkring 6 kilometer vi har fra Nuuk Centrum og hjem.




1 kommentar:

  1. Ups. Det har jeg overset, men en særlig kærlig hilsen til Melanie og tillykke med fødselsdagen:-)

    SvarSlet