fredag den 22. juni 2012

Første Kaffemik




Så blev det lørdag d. 16 juni 2012 og vi var inviteret til vores første kaffemik, eller nok nærmere betegnet grillmik. Der var August som holdt sin 1 års fødselsdag og bød derfor på grillpølser, kylling og mørbrad med tilbehør af masser forskellige lækre salater. Kaffemik/grillmik foregår på den måde, at man bliver inviteret fra et klokkeslæt og så kommer man bare forbi alt efter hvornår man lige synes det passer bedst. Traditionelt inviteret man bare ud til højre og venstre og så ved man ikke om der kommer 20, 30, 50 eller flere forbi. Det siges, at ved rigtig grønlandsk kaffemik bliver man så måske bare et par timer, for det er uhøfligt at blive for længe.


På billedet ovenfor kan ses, at vi var en del på besøg og grill masteren kunne knapt følge med.Til eftermiddagskaffen var der bagt muffin, lagkager og chokoladekage. 


Der bliver sludderet lidt, og man møder måske nogle nye mennesker fra Nuuk, som man endnu ikke har hilst på, så kaffemik er helt klart en måde, at stifte nye bekendskaber på



Her er storbror Marius i gang med, at lege lidt, for det hyggelige ved at lillebror August har inviteret til kaffemik er jo, at der kommer nogle legekammerater man kan hygge sig med


Der var tændt bål til snobrødsbagning og det var vejret helt perfekt til



Mest af alt kan vi nok sammenligne den traditionelle kaffemik, med et Sønder Jysk kagebord, og der skal bare være rigeligt med kage, for man ved aldrig hvor mange der kigger forbi. Vores første kaffemik var ikke af den traditionelle slag, så det har vi stadig til gode.

Men traditionel eller ej, det var en super hyggelig middag/eftermiddag med social samvær og hyggesnak.











Ingen kommentarer:

Send en kommentar