fredag den 19. oktober 2012

Opdatering om Blok P katastrofen


Her er lige et videoklip fra dagens katastrofale ulykke i Nuuk fra den sidste nedrivning af Blok P. Der var planlagt en hel ceremoni, som i stedet endte med en katastrofal ulykke - Blok P's sidste protest mod nedrivningen. Martin og jeg var begge tilstede, da ulykken indtraf og vi vil i nedenstående klip dele det syn som vi blev mødt med ........sammen med Jer. 
Videoen en privat optagelse af Hans Nørgaard, som er uploaded på youtube, samt sermitsiaq's hjemmeside, hvor i kan se mange flere billeder fra dagen ulykke.







Det var en 57-årig mand fra det danske nedbrydningsfirma Kingo Karlsen A/S med hovedsæde i Silkeborg, som fredag morgen mirakuløst overlevede ulykken ved blok P i Nuuk.
Lægerne på Dronning Ingrids Hospital har nu dannet sig et første overblik over hans skader.
De har konstateret, at han har pådraget sig brud på et par nakkehvirvler. Der er tale om fjerde og femte nakkehvirvel.
Lammelser er der heldigvis tilsyneladende ingen af. Lægerne oplyser dog, at der naturligvis altid en risiko, når vi taler nakkehvirvler. Men der oplyses ligelede han kan bevæge både arme og ben.
Den tilskadekommen er på nuværende tidspunkt sendt til Rigshospitalet. Og vi sender alle de bedste tanker til ham og familien.
Takuss fra Nuuk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar