søndag den 23. juni 2013

Fødselsdag og Nationaldag


Nu er en forlænget weekend ved at nå til vejs ende.....

Torsdag d. 20. juni 2013, så kom dagen endelig som Melanie har ventet på. Hun har den seneste måned  haft gang i afkrydsningsskema.


Vi startede dagen med fødselsdagssang på sengekanten, og Aqqaluk  kommer med sin gave som heldigvis faldt i "god jord" hos den efterhånden lidt besværlige storsøster, som allerede begynder at vise de første teenager tegn.


På stuebordet var der fyldt med gaver, som de seneste uger er kommet med posten fra Danmark.... Tusinde tak for opmærksomheden på vegne af Melanie. Hun blev utrolig glad fra dem alle, og synes det var dejligt at læse alle de fine hilsner.



I skolen var det sidste skole dag, og en del af kammeraterne er allerede rejst på sommerferie. Derfor har Melanie besluttet, at hun gerne ville vente med sin fødselsdag for klassen. Vi synes dog stadig der skulle holdes lidt fest, så hun fik lov at invitere sin bedste veninde med på Bones


Her er Qivioq og Cyron i gang med 4 på stribe


 Og Melanie bygger lidt lego i børnehjørnet.

Det var bare rent råhygge.....


Efter vi forlod restauranten var Nuuk Center scene fri til en gang "TOP MODEL"


Og de to Tøz'er gav den max gas....



Her er fødselsdagsbarnet i sit ny indkøbte outfit.....Og med den obligatoriske Paris Hilton hånd i siden.


 Fredag d. 21 juni 2013 og midsommer er Grønlands Nationaldag. Vejret viste sig ikke fra den bedste side, men derfor skal der traditionen tro holdes optog, borgmester tal, og ligeledes mange andre aktiviteter som trommedans, polka og diverse kaffemik og koncerter. Det er super hyggeligt og grønlænderne går meget op i den festlige begivenhed, som blev indført tilbage i 1983 af det daværende grønlandske hjemmestyre.



 Vi var en lille tur nede i byen for at følge de festlige begivenheder, men vejret var ikke det bedste, så det blev en kort tur. Aftenen blev tilbragt hos et hold venner med dejlig mad og rødvin.


Takuss
fra Nuuk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar