fredag den 24. maj 2013

Baaj Mikisoq


Så kom dagen, hvor der var afskedsmik i Mikisoq for smølferne. Børnene har set frem til denne dag, selvom det alligevel bliver lidt trist når den allersidste dag kommer om få måneder.

Vi blev modtaget i døren med håndtryk af alle de stolte smølfedrenge, som bød pænt indenfor til deres afskedsmik 


Vi havde hver især bagt kage til kaffebordet, og Cyron's kage var en chokoladekage med et foto af smølfegruppen til fødselsdag ved Ingrid.


Stine som er leder i Mikisoq holder en lille afskedstale, til smølfegruppen


Og der blev lyttet opmærksomt på alt hvad hun fortalte om smølfegruppen. Der var ingen tvivl om, at de både var hyggespreder med kreative tanker og ideer.


Så var det tid til diplomoverrækkelse og der blev læst søde ord op om hver og en lille smølf, som var trykt på deres diplom. Håber trods det lidt uklare foto i kan læse Cyrons tale, og dem af jer der kende ham rigtig godt kan uden tvivl genkende den glade, og lattermilde dreng.




Kaffemik'en bød på en lille ekstra overraskelse, for i Maj måned har det været Maj Sund. Mikisoq har været super aktive, og på facebook har det været muligt at følge med i deres mål om at gå 1.000 km inden 24 maj. De har vandret Nuuk tynd og i går var målet nået. Hård slid skal jo belønnes, så her er Anne i gang med præmie overrækkelse og endnu et diplom.  



 En helt flok glad og super "Maj Sund" børn.



Her ses præmie og diplom, og det smarte ved en sund madkasse er, at den kun kan indeholde sund mad.


Her dagens dobbelt diplommodtager, og selvom dagens udfordringer og kaffemik har været hård og man er meget træt kan der komme et lille smil på læben.



Så ser vi frem til morgendagens kaffemik ved Lucas, som fylder 4 år. Rigtig grønlandsk version ved et hold af vores grønlandske venner som bor i Qinngorput.

Takuss

Ingen kommentarer:

Send en kommentar