søndag den 12. maj 2013

Jeans forvandled til nederdel med grønlandsk islæt....



Rigtig Glædelig mors dag til alle jer der er mødre og læser med derude.

 Her startede min mors dag, med en lille overraskelse fra mine egne "Guldklumper" en Airport Express, så der endelig langt om længe er trådløs forbindelse til telefoner og computer. Det er jo i Danmark bare en del af bredbåndspakken, men her er internetforbindelse ret dyrt, vi har først her i 2013 fået mulighed for den flaterate forbindelse med begrænsninger til skyhøj pris. Det var en super fin mors dags gave, som endda hele familien kan få glæde af.

Martin tog efterfølgende på arbejde, og børnene satte sig og så tegnefilm, så.....hvad skal mor her så finde på.....

Lys ide...Den anden dag, da vasketøjet skulle lægges sammen, opdagede jeg at Melanie havde fået slidt hul på et par jeans.

Singer symaskinen og lidt google søgning....Det blev sammenlagt til et formiddagsprojekt, for de hullede jeans var relativ nye. Jeg synes derfor det var en smule ærgerligt, hvis de bare skulle i containeren.

Jeg fandt via lidt billedsøgning på google denne DIY en gammel klassiker på at forvandle et par jeans til en nederdel på bloggen  Bjørnemor 


Det blev resultatet af de forvandlede jeans, og med en lille Ulo, så nederdelen fik et grønlandsk islæt, og der er med garanti ingen af klassekammeraterne, som har den nederdel 100% magen til



Og den passer perfekt, og som i kan se blev den taget i brug med det samme.


Og alt imens symaskinen "brummer" derud af ....Var der stor aktivitet på altanen med de smukke snespurve, og bag altangitteret kan man lige ane, at vi har fået en del sne de sidste 14 dag.

Fortsat rigtig god mors dag derude

Takuss fra Nuuk






Ingen kommentarer:

Send en kommentar