onsdag den 13. februar 2013

30 års Fødelsedags Mik


Kære Alle der læser med derude,

Først vil jeg benytte lejligheden til, at takke for opmærksomheden til min 30 års fødselsdag til alle jer der har sende jeres varmeste og kærligste tanker mod det kolde Nord med post, sms, pr. telefon eller blomster bud mv.
Det var super dejligt. Trods min familie desværre ikke kunne være med til vores kæmpe kaffemik, så synes jeg alligevel i skulle have lov, at få et lille view med hjemme fra Danmark.

Ja, det er jo noget af en omgang, når man venter omkring et par og tredive gæster til kaffe og aftensmad, og når det mest af alt skal ligne det vi i Danmark kender som Sønderjysk kage bord, så måtte jeg jo sætte den store kage dyst igang.



Kagebordet bestod af gulerodsmuffins med ostesmørcreme, som har fået orange spiseligt spray på og gode gammeldaws fastelavnsboller....Ja det høre jo til når nu der blev slået katten af tønden i stor stil i hele byen samme weekend.


Og til en hver "børne fødselsdag" høre der kagemand/dame til. Ja og der skulle jo deltage en hel flok børn til fødselsdagsmik, og vi voksne står vel ikke i vejen for en kagemand med masser slik.


 Så blev det også til en brownies med skumfiduser. Det var også en kage, som absolut fald i "god jord" hos børneflokken, og de skumfiduser der var til overs forsvandt også fra skålen.



Lidt stjerne og blomsterformet mini hindbærsnitter....æv æv min kære farmand ikke kunne deltage, da han elsker hindbærsnitter.


Kage bage dysten er ikke helt slut endnu, for der var også chokolademuffins med nutella frosting og sølvglimmer.


Friskbagte gulerodsbrud, appelsin minimuffins, mini oreosmuffins. Så var der ostefad og masser frisk frugt. Pyha en ordenlig omgang, men endelig klar til gæsterne.

 Der var sat låneborde op, og folk hygge snakkede. Og det mest fantastiske ved disse grønlandsk traditionelle kaffemik er man møder mange nye mennesker.


Efter kaffe og kage skulle vi have lidt aftensmad, selvom alle var godt proppet. Martin havde lavet rensdyr ryg og oksesteg, samt flødestuvet kartofler. Jeg selv havde forberedt lidt forskellige salater. Der var broccoli salat, rødbedesalat og bønnesalat.


Børnene stor som små hyggede sig med hinanden. Jeg er meget imponeret over, at så mange børn samlet i en lille 115 kvm lejlighed bare "klikker" sammen som havde de kendt hinanden altid.


Vores nye grønlandske reserve familie er bare så fantastiske og dejligt selskab.




Sidste på aftnen var der tid til Ice age 4 film i soveværelset. Det er vist godt vores seng er så stor, at der var plads til alle mand.

Så får i også lov til lige at se lidt af gaverne




Ovenstående billede er gaven fra min kollegaer. Armbåndets isbjørnehoveder er lavet af narhvalstand, hvilket kræver bopælattest for, at man må bringe det med sig ud af landet, hvis man en dag rejser herfra





Disse øreringe er lavet, af Melanies bedste kammerat Oliver's mor, som er super kreativ.


Fastelavnsmasken er lavet i skolepasningen af Melanie.



Ovenstående er en halskæde ligeledes fra mine kollegaer. Isbjørnehovederne er lavet i rentak (rensdyr gevir)


Her er halskædevedhæng og øreringe i grønlandsk guld, fra Guldminen i Sydgrønland

Og afslutningsvis lige det tilhørende kort med Pilluarit 30 år.....Tak for en uforglemmelig fødselsdag

Mange knus fra Nuuk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar