torsdag den 24. januar 2013

Skoleindskrivning


D. 24. januar 2013 startede som så mange andre dage.... Omkring kl. 9.30 tittede den smukkeste solopgang frem ude i horisonten. Så lige lidt udsigtsbilleder fra kontoret hos Deloitte.










Efter, at have klaret sin skoleparathedstest med 58 point ud af 60 mulige kom dagen endelig.... Skoleindskrivning......

Dagen  som her i Grønland bliver fejret som en festdag. Det var nemlig dagen, hvor alle de kommende 1. klasser skulle til indskrivning på udviklingsforvaltningen i Sermersooq Kommune.


Det grønlandske flag var hejst og en stor dreng var klar til endelig og skulle give sin underskrift på, at han var klar, parat til start d. 16 august 2013 til at starte i 1 klasse.



Først skulle listen lige tjekkes, om Cyron nu også var registreret til, at måtte deltage i indskrivningen.....Og jo den var god nok. Yngste medlem af familien var sandelig på listen



Her er Cyron igang med, at skrive under på, at han gerne vil starte i skole efter sommerferien. Og de søde damer i udviklingsforvaltningen sagde: Pikkori..... som betyder dygtig til den fine underskrift, hvor til Cyron stolt siger Qujanaq.....som betyder tak....Damerne stråler som solen udenfor og ønskede os en god dag, hvortil vi alle 3 svarede illillu..... I lige måde.... Det giver bare plus point på kontoen, og nu må vi så bare krydse finger for en plads på skole prioritet nummer 1.   


Der er vel ingen fortrydelses ret....Bordet fanger......


Efter, at have underskrevet og fået badges, flag, og en refleks deltog vi i kaffemik med frugt, saftevand, småkager, samt the og kaffe til de voksne.
 

Cyron igang med at spise sin Kaj Kage, malet som en helt særlig nisse....gad vide hvad de har leget i børnehaven idag med den krismaling;-)


Dagen er som tidligere nævnt en festdag, og mange af grønlænderne fejre det med kaffemik for familie og venner..... Man kan altid finde en lejlighed til at holde kaffemik her i Grønland. Hos os fik Cyron lov til at komme til købmanden efter kage, da han blev hentet i børnehaven..... Og det blev den velkendte Kaj Kage som stirrede med sine søde øjne i bagerens glasmonter.

Rigtig god skolestart ønsker vi vores dejlige dreng.

De kærligste hilsner fra os alle i Nuuk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar