lørdag den 16. februar 2013

Skiuge med smølferne

Idag har vi så fået styr på det sidste udstyr til, at Cyron kan tilbringe hele den næste uges tid på skibakken. Mikisoq's smølfe gruppe skal ud, for at lærer alpin. 


 Vi måtte slippe med 1.800 kr. for komplet sæt hjelm,skistøvler ski og bindinger, så det var ikke så slemt. Skibrillerene fik han i julegave og er flittigt benyttet når vi går til og fra børnehaven i snevejr, og ligeledes når der køres på "kurrebræt". Her er SUPERMAND.... klar parat til kør....Nu er vi rigtig spændte på, om han tør.  Det kan være han bliver så bidt af skisport, så han kommer og "plager" om snowboard.


Og vil vejret nu være lige så smukt, som på de næste billeder er vi ikke i tvivl om, at de får en hyggelig uge med ski og varm kakao ude på skibakken.



Den seneste uges tid har vi nemlig fået en del sne.....det er bare super fedt. Og vi nyder de smukke omgivelser i fulde drag


Og vores solnedgange er også et helt specielt syn, som kan være svært at gengive på billeder, men vi synes dog, at det er lykkedes meget godt på nedenstående foto.

 Takuss fra Nuuk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar