tirsdag den 2. oktober 2012

Caribien eller Grønland....

 
 
Så er det igen almindelig arbejdsdag efter 10 dages ophold i Danmark med kursus og familiebesøg gik turen nu retur. Selvom familien hjemme i Nuuk har været savnet, og man selvfølgelig med spænding glædet sig til at komme tilbage, og høre hvad de havde foretaget sig imens jeg havde opholdt mig i Danmark. Så var der alligevel lige en kort stund man drømte sig væk til varmen og palmerne og nu skal I bare høre hvorfor..... Efter at have foretaget Check in af bagagen og lige hidset sig ned efter at have afregnet sin overvægt.....Der er for meget i håndbagagen kan du pakke noget i din kuffert...., hvilket var temmelig svært med en kuffert hvis lynlås næsten var ved at sprænge, men det lykkedes alligevel med møj og besvær. Efterfølgende viser det sig, at flyet langt fra var booket. I alt forvirring glemte man lige at læse sedlen om, hvilket fly man skulle flyve med når nu Air Greenland skulle have deres eget fly til service.....
 
 
Welcome on board .... Ja den er god nok.... Air Caraibes vil venligst sørge for, at vi fik en behagelig rejse til Kangerlussuaq, men det skal da ikke være en hemmelighed, at man en kort stund drømte om at den istedet fløj til Caribien, så er jeg sikker på Martin sagtens kunne klare en uge mere som alene far.
 

Det var nu alligevel dejligt at komme hjem til familien igen, så turen til Caribien må blive en anden gang sammen med familien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar