torsdag den 20. september 2012

Verdenspremiere på kortfilm nr. 2 om Grønland


Efter den første, nye kortfilm fra Visit Greenland er Sermitsiaq AG klar til at vise den næste film i rækken





I et mediesamarbejde med Visit Greenland er Sermitsiaq.AG klar til at præsentere den anden markedsføringsfilm i et nyt kampagnekoncept, Big Arctic Five.
- Hundeslædefilmen her blev optaget i Ilulissats bagland tilbage i marts på en dagslang tur med overnatning ved en hytte, der lå midt i den storslåede intethed, fortæller fotograf og filmmager David Trood til Sermitsiaq.AG.

- Jeg var sammen med en række udenlandske journalister, der var på en presserejse arrangeret af Branding Greenland, og jeg havde så fået til opgave fra Visit Greenland at optage en film, som viser glæden ved at køre på slæde, de smukke landskaber, de stærke hunde og i det hele taget Grønland i den smukkeste vinterdragt.
- Jeg håber, at Sermitsiaq.AG's læsere og andre, der finder vej til filmen, synes om den, og selv får lyst til at køre på slæde en dag. It's once in a life time experience, udbryder den australskfødte, men i Danmark-bosiddende David Trood begejstret.




Da det igen ikke er muligt at uploade selve kortfilmen er der som sidste indlæg lavet et link til ovenstående artikel og selve kortfilmen.

Oplevelsen med slædehundekørsel er et af dem som står på vores "Must try" liste inden vi kunne overveje om vi er færdig med at opleve Grønland.



http://sermitsiaq.ag/node/136052

Ingen kommentarer:

Send en kommentar