Huset Ørnereden på Ella Ø bør omdøbes til Bjørnereden efter en sulten isbjørn har rumsteret rundt og raseret huset. Ørnereden er et af Siriuspatruljens mad-lagerdepoter i det store naturreservat i det nordøstlige Grønland. Og skaden blev opdaget fem dage før Ella Ø skulle indtage scenen i redningsøvelsen, SAREX 2012.

Derfor måtte siriuspatruljen i gang med at istandsætte og opbygge huset, og skaderne er løbet op i godt 80.000 kroner. Til Politiken er det oplyst, at bjørnen havde raseret for 60.000 kroner.
Isbjørnen har trykket en rude ind og har muntret sig med at rasere rundt, ligesom den har haft et ædegilde af de usædvandlige.

Til Politiken har siruspatruljen oplyst, at bjørnen først har ædt 38 glas nutella som forret, og derefter har den muntret sig med alskens former for konserveres. Og slutteligt har den ædt sig gennem foderet til hundene

http://sermitsiaq.ag/node/135775

 
De ser nu ellers meget søde og fredlige ud her på billedet, men vi må håbe der er nye forsyninger til siriuspatruljen, så deres maver ikke kommer til at "knurre"
 
Kan I have en god aften/eftermiddag derude