lørdag den 9. marts 2013

Mig og smølfe vennerne


Her er lige lidt update på Cyron hverdag med smølfe vennerne fra Mikisoq, som desværre snart skal deles på byens skoler. Vi har nu endelig fået besked om, at han skal starte i 1A på Atuarfik Kangillinnguit, hvor Melanie går i 3b på nuværende tidspunkt. Han har dog været så heldig, at Sofus og Vivi fra Mikisoq skal gå i "Karamel Klasse", som Vivi siger.



Her er for tiden er det ret koldt i Grønland med temperaturer på ned til -20 grader i Nuuk området skræmmer ikke smølferne fra en tur på kurrebræt og jeg tror aldrig børnene bliver træt af sneen, for de siger aldrig nej til, at tage på et af de mange kælkebakker i byen. Det skal lige nævnes, at der alle vegne bliver benyttet sne dynger eller fjeldskråninger til at kælke på, og der er nærmest ikke en skråning der er for stejl til at kælke ned ad.


Dette er Ravnebakken, som ligger lige i nærheden af Mikisoq og der er fuld aktivitet med kurrebrættet....nøj hvor det går....der "kluk" grines


Efter sådan en kælketur er det vist tid til, at lave bøffer til "Byg Selv" burger, så smølfe drengene er lige en tur med i køkkenet. 


I Mikisoq er der også en del virksomhedbesøg, så her er Smølfe drengene på besøg hos Isaks mor Karen, som er tandlæge i Nuuk.

Tandlæge stolen skal lige prøves af....og jo den kunne godt bære 5 stærke smølfe drenge. De fik alle et tandtjek og børstet tænder. Cyron var super stolt for der var "NUL" huller og han havde fået sine seks års tænder, "selvom jeg kun er fem år" (citat Cyron)


Efter en hyggelig tur på tandkliniken sluttes dagen af i Katuaq, som er Nuuk's kulturhus med frokost.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar